شاید تا چند سال پیش کسی غذای شنیسل را نمی شناخت اما امروز کمتر کسی پیدا می شود که طرفدار این غذای لذیذ و خوشمزه نباشد. برای تهیه ی شنیسل گوشت کوبیده ی بدون استخوان را با آرد سوخاری می پوشانند و سرخ می کنند. آردی که در پخت شنیسل استفاده می شود آرد سوخاری مخصوص شنیسل است و با آرد معمولی تفاوت دارد.

آرد سوخاری مخصوص شنیسل چه ویژگی هایی دارد؟

اگر برای پخت شنیسل مشکل دارید و نمی دانید از چه آردی استفاده کنید ما شما را راهنمایی می کنیم. شنیسل یک فست فود است که علاوه بر گوشت گوسفند با گوشت مرغ نیز پخته می شود که به آن شنیسل مرغ می گویند. آرد سوخاری ممکن است به صورت ساده یا ادویه دار در اختیار مشتریان قرار بگیرد. آرد سوخاری پس از سرخ شدن طعم فوق العاده ای به غذا می بخشد و همه ی مزه یک شنیسل خوشمزه از آرد سوخاری آن است.
آرد سوخاری پس از سرخ شدن طعم فوق العاده ای به غذا می بخشد و همه ی مزه یک شنیسل خوشمزه از آرد سوخاری آن است. جالب است که بدانید آرد سوخاری از تکه های سرخ شده و خرد شده ی نان تهیه می شود و بعضا برای طعم دار کردن آن موادی به آن اضافه می شود. اما ویژگی های آرد سوخاری مخصوص شنیسل عبارت است از:
- رنگ: رنگ بسیار تیره و یا غیر طبیعی آرد سوخاری نشان از فاسد بودن آن دارد. قهوه ای روشن طبیعی ترین رنگی است که آرد سوخاری مخصوص شنیسل دارد.
- بو: بوی آرد سوخاری باید طبیعی باشد و بوعی نامطبوعی نداشته باشد.
- حالت آرد: آرد سوخاری چون رطوبت خیلی کمی دارد دیرتر خراب می شود ولی برای خرید حتما آن را تست کنید. حالت آرد سوخاری با کیفیت باید ترد و متخلخل باشد.
- بسته بندی صحیح: در خرید این نوع از آرد باید دقت داشته باشید که آرد در یک بسته بندی سالم قرار گرفته باشد و پلاستیک یا کیسه ی آرد نباید دارای نفوذ باشد.
تولیدی آرد سوخاری مخصوص شنیسل

آرد سوخاری در بسته های کوچک زیر یک کیلو تهیه می شود و به دست توزیع کننده آرد سوخاری و مشتریان می رسد. برای پخت یک وعده شنیسل به مقدار زیادی از آرد نیاز نیست. تولید کنندگان آرد سوخاری مخصوص شنیسل به صورت بهداشتی و با دستگاه های پیشرفته نسبت به آماده سازی این آرد اقدام می کنند.
برای برقراری ارتباط با مراکز پخش کننده پودر سوخاری بصورت کیلویی و یا بسته بندی با مجموعه ما تماس بگیرید.
تولیدی آرد سوخاری، نان های با کیفیت را در آسیاب بزرگ می ریزند و آن ها را تکه تکه می کنند و پس از آن به مرحله پخت فرستاده می شود. نکته مهم این است که پخت این نان در مدت طولانی اتفاق نمی افتد و چند دقیقه ای بیشتر وقت نمی گیرد. به همین دلیل است که آرد رنگ قهوه ای روشن دارد. آماده سازی این غذا به دلیل پخت یک باره آرد سوخاری بسیار سریع انجام می شود.


بدون دیدگاه