آرد سوخاری قرمز مرغوب همانطور که از اسمش مشخص است اندکی با دیگر آرد ها متفاوت بوده و در آشپزی کاربرد های متفاوتی دارد این آرد سوخاری به روش های مختلفی تولید شده و در بسته بندی ها مختلفی قرار داده و به صورت عمده و یا خرده به قیمت های مختلفی به فروش می رسد طبق مشاهده های اخیر نشان می دهد که بیشترمردم در آشپزی هایشان از این آرد استفاده می نمایندبه همین خاطر برای تامین این نیاز تولید کنندگانی وجود دارد که به تولید آرد سوخاری قرمز مرغوب به تعداد انبوهی مشغول می باشند.
آرد سوخاری قرمز به دلیل دارا بودن ترکیبات و چاشنیهای منحصر به فرد تازه و خوش طعم باعث میشود تا طعم انواع فرآورده های گوشتی و سایر مواد غذایی سوخاری بهتر و مطلوب تر شود. این موضوع باعث میشود سطح تقاضا برای خرید آرد سوخاری قرمز افزایش یابد و به دنبال آن تولید انبوه آرد سوخاری قرمز مرغوب در ایران در دستور کار صنایع غذایی ایران قرار گیرد.
کاربرد های مختلف انواع آرد سوخاری قرمز
اگر شما هم آرد سوخاری قرمز می شناسید اما احتمالا کاربرد آن را نمی دانید جای نگرانی نیست چون کا دغدغه ی شما دوستان عزیز را می دانیم و در ایتجا می خواهیم در حد توان کاربرد های این آرد را برای شما خوانندگان گرامی عرض نماییم در ادامه با ما همراه باشید.
این آرد های موجود در بازار ها در هنگام سرخ کردن گوشت و ران مرغ بیشتر مورد استفاده قرار می هد دلیل آن هم این است که باعث ترد شدن و خوشمزه تر کردن غذا های سرخ شده می شود و همچنین به ظاهر غذا زیبای خاصی را می بخشد همین جا اضافه نمایم که علاوه بر مصارف خانگی در رستوران ها و غذا خوری های بزرگ و مجلل نیز استفاده می شود .
کاربرد دیگر آرد سوخاری قرمز مرغوب این است که علاوه بر گوشت و مرغ های گفته شده در بالا در تهیه ی انواع سرخ کردنی ها استفاده می شودو یا کسانی که یخواهد غذایشان ترد باشد می توان از این آرد استفاده نمود به همین خاطر سفارش آرد سوخاری افزایش یافته است البته اشاره کنم مطالب گفته شده به صورت کاملا کلی بود زیرا که بسیار ریز نکاتی وجود دارد که به خاطر کمبود وقت توان پرداختن به همه ی آن ها را نداریم در صورت تمایل زیاد می توانید از طرق مختلف و همچنین مطمئن اطلاعات لازم و کافی را کسب نمایید.
امروزه آرد سوخاری مانند بسیاری از محصولات غذایی با تنوع بالا تری تولید می شود. چرا که تولیدکنندگان این محصول غذایی به این نتیجه رسیدند که هر چقدر تنوع موجود در این محصول را افزایش دهند، سطح کاربری آن را نیز ارتقا میدهند و باعث میشوند، احساس نیاز به استفاده از این محصول بین مصرفکنندگان افزایش پیدا کند.
در نتیجه انواع و اقسام آرد های سوخاری با رنگ بندی ها و طعم های مختلفی تولید شده اند که هر یک با توجه به نوع طعم و چاشنی هایی که در خود دارند، برای سوخاری کردن غذاهای سوخاری مختلفی استفاده می شوند.
از بین انواع آرد های سوخاری، آرد سوخاری قرمز محبوبیت بیشتری دارد که علت آن طعم تند تر و نیز رنگ اشتها برانگیز آن است. معمولاً آرد سوخاری قرمز برای سوخاری کردن فرآورده های گوشتی استفاده میشود و میتواند بوی ضخم و طعم خاص مواد گوشتی را از بین برده و باعث شود بسیاری از افراد، حتی گیاهخواران از خوردن غذاهای گوشتی سوخاری شده توسط این پودر فوق العاده لذت ببرند.
مرکز عرضه آرد سوخاری قرمز مرغوب
خوشبختانه در کشور ما انواع مختلف مرکز عرضه آرد سوخاری قرمز وجود دارد که شما غلاقمندان می توانیددر صورت تمایل به آن ها مراجعه نموده و خرید خود را انجام دهید و اگر به این مرکز عرضه دسترسی ندارید به سایت های معتبری مراجعه نموده و از طریق فروشگاه های اینترنتی ثبت سفارش کرده و خرید خود را انجام دهید اشاره کنم که امروزه توزیع آرد سوخاری زیاد شده است به طوری که در هر فروشگاه های معمولی و عادی می توان پیدا نمود.
در آخر اضافه نمایم که این مرکز عرضه ها برای عرضه ی بیشتر باید تمام دستورات اعلام شده از سوی سازمان مربوطه را رعایت بفرمایند تا مجور عرضه و خرید و فروش را داشته باشند.
با توجه به این که پودر سوخاری قرمز نسبت به انواع دیگر آرد های سوخاری رنگ جذاب تر و نیز طعم خاص تری دارد، طبیعتاً بسیاری از مشتریان علاقه بیشتری به آن نشان می دهند و طبیعی است که مرکز عرضه آرد سوخاری نمونه های قرمز رنگ این پودر را نسبت به سایر نمونه ها در تعداد انبوه تری به فروش برساند.
این نکته را باید ذکر کرد که مرکز آرد سوخاری قرمز مرغوب برای این که بتواند در کسب و کار خود همواره موفق باشد و نیز تجارت خود را پر سودتر کند، لازم است که همواره کیفیت بالای آرد سوخاری را جزو اولویتهای خود قرار دهد. یعنی سعی کند با کیفیت ترین مورد از آرد های سوخاری را در ویترین خود تامین کند تا همواره بهترین گزینه ها را برای فروش در دست داشته باشد و بدین واسطه طبیعی است که هر مشتری به راحتی به مرکز عرضه این محصول اعتماد کند و سطح فروش آن مرکز بدین طریق افزایش مییابد.
چالش های پیش رو در تولید آرد سوخاری ماهی
همان طور که در مطالب قبلی گفته شد تولیدکنندگان فعال در حوزه تولید انواع پودر های سوخاری برای رونق بخشیدن به کسب و کار خود میزان تنوع موجود در این ماده غذایی را افزایش داده اند و هر پودر را متناسب با نوع مواد غذایی خاص طراحی و تولید کردند. یکی از محصولات جدیدی که توسط برند های سازنده به بازار ارائه می شود، آرد سوخاری ماهی نام دارد.
همان طور که میدانید گوشت ماهی جزء فرآوردههای گوشتی که میتوان آن را به صورت سوخاری نیز مصرف کرد. آرد سوخاری ماهی هنگامی که بر روی سطح گوشت ماهی می نشیند فوق العاده در خوش طعم کردن و مرینیت کردن آن تأثیر میگذارد و بافت تردی به این محصول می بخشد.
این امر باعث میشود، افراد از خوردن ماهی فوق العاده لذت ببرند.اما مهم ترین چالش پیشرو در تولید آرد سوخاری ماهی این است که تولیدکننده این محصول باید سعی کند از چاشنیهایی در ترکیبات آرد سوخاری ماهی استفاده کند که این ترکیبات و چاشنی ها بتوانند طبع سرد ماهی را متعادل سازند.
راهکار های موثر و پر درآمد تولید آرد سوخاری سیب زمینی
حتماً تا کنون در مراکز فست فود یا کافی شاپ سیب زمینی های سوخاری شده را میل کرده اید. سیبزمینیها طبیعتاً با استفاده از آرد سوخاری حالت تند و سوخاری پیدا کردهاند. آرد سوخاری سیب زمینی جزو محصولات جدیدی است که توسط تولیدکنندگان فعال در ایران به بازار معرفی شده است و ترکیبات این آرد سوخاری دقیقاً مطابق با طبع و طعم سیب زمینی در نظر گرفته شده است و می تواند طعم سیب زمینی سرخ شده یا پوره را کاملتر کند.
اما از آن جایی که آرد سوخاری سیب زمینی محصول کاملاً جدیدی است و کمی ناشناخته است، لذا تولیدکننده این محصول موظف است که راهکار های موثر و پر درآمدی را برای معرفی و تولید بیشتر این محصول در ایران استفاده کند. یکی از راهکارهای موثر استفاده از تبلیغات و نیز انتخاب بسته بندی فوق العاده لوکس و زیبا است تا مشتری با مشاهده این راهکار ها به راحتی جذب آرد سوخاری سیب زمینی شود.
میزان تولید سالیانه آرد سوخاری مرغ
آرد سوخاری مرغ جزو رایج ترین مدل از انواع پودر های سوخاری است که برای مرینیت کردن و خوش طعم کردن گوشت مرغ استفاده می شود. آرد سوخاری مرغ میتواند انواع غذاهایی نظیر کنتاکی و استریپس را تولید کند. کنتاکی و استریپس به ترتیب ران مرغ سوخاری و فیله مرغ سوخاری هستند که فوقالعاده محبوبیت دارند. این محصولات در ایران کاملاً شناخته شده می باشند و طعم آن ها برای مصرفکنندگان فوق العاده لذیذ است.
به همین دلایل است که میزان تولید سالیانه آرد سوخاری مرغ نسبت به آرد سوخاری ماهی و سیب زمینی در ایران بیشتر است و روز به روز با توجه به این که علاقه مردم به استفاده از غذاهای فست فودی افزایش پیدا میکند، احساس نیاز به استفاده از آرد سوخاری مرغ در مراکز فست فودی و تهیه غذاها افزایش می یابد. لذا طبیعی است که میزان تولید سالیانه آرد سوخاری مرغ همواره سیر صعودی داشته باشد.
تولید آرد سوخاری میگو با بهترین کیفیت
آرد سوخاری میگو نیز همانند آرد سوخاری ماهی، طرفداران خاصی دارد. در واقع این گونه از آردهای سوخاری برای مرینیت کردن غذاهای دریایی استفاده می شوند. چرا که تولید کنندگان در فرایند تولید آرد سوخاری میگو و ماهی از چاشنیها و ترکیبات متناسب با طبع گوشت ماهی استفاده کردهاند که این چاشنیها طعم ماهی یا میگو را کامل تر می کنند و بوی ضخم این فرآورده های گوشتی را از بین میبرند.
در نتیجه باعث می شوند حتی افرادی که علاقه ای به غذاهای دریایی ندارند، انواع میگو و ماهی سوخاری را با اشتیاق و اشتها بهتری بخورند. لذا تولید آرد سوخاری میگو با بهترین کیفیت در بسیاری از نقاط ایران به خصوص مناطق جنوبی انجام میشود که این آرد سوخاری باعث شده است تا انواع میگو و ماهی سوخاری نیز مانند مرغ سوخاری در بسیاری از رستوران ها و مراکز فستفودی تهیه کردند و جزو غذاهای پرفروش در منو چنین مراکزی قرار بگیرند.


بدون دیدگاه