پودر سوخاری پفکی نت که ابتدا خشک شده بعد تبدیل به پودر و درانتها مقداری ادویه جات همراه با سبزی های معطر به ان افزوده میشود.اگر بخواهیم پودرسوخاری را تهیه وتولیدکنیم باید نان های حجیم ناگت و تست را دوبار بپزیم مرحله ی اول که به صورت کاملا عادی نان را تولید میکنیم ودرمرحله دوم با این تفاوت که با حرارت کم وبه صورت ریز ریز شده وفقط وفقط برای گرفتن رطوبت نان انجام میشود.تولید وعرضه پودر سوخاری با تنوع بالا وازلحاظ طعم ،رنگ واندازه دسته بندی میشود.جوزف لی اولین تولید کننده ی امریکایی پودر سوخاری می باشد.جوزف لی همچنین دستگاه ها وماشین های ویژه ای که در صنایع غذایی برای تولید پودر سوخاری به کار میرود را اختراع کرد.
آشنایی با پودر سوخاری پفکی مخصوص میگو
پودر سوخاری پفکی مخصوص میگو به لذیذتر شدن این غذای دریایی کمک شایانی میکند.این پودر به پفکی و ترد شدن میگو کمک میکند.برای استفاده از این پودر باید میگوهارو به تخم مرغ هم زده شده اغشته کنیم. سپس درون پودر بغلتانیم ودرنهایت در روغن داغ سرخ کنیم.امروزه سرو غذا به صورت سوخاری طرفداران خاص خود را دارد.استفاده از پودر در تهیه و سرو غذا یکی از شاخص های مهم به شمار میرود.درترکیب پودر سوخاری پفکی مخصوص میگو از نشاسته ی اصلاح شده ی ذرت،نمک،ادویه کاری،پاپریکا،عصاره مخمروزرد چوبه و پودرسیر استفاده شده است .در تهیه و تولید این نوع پودر سوخاری از رنگ های مصنوعی ومضر استفاده نشده است.بهترین شرکت ها مطابق با تکنولوژی و مجوز های بهداشتی واصولی این فراورده را تولید کرده اند.
پخش مستقیم پودر سوخاری پفکی
با رجوع کردن به فروشگاه پخش عمده پودرسوخاری پفکی ،میتوان نوع باکیفیت و درجه یک را تهیه کرد.البته ناگفته نماند این کیفیت و درجه یک بودن محصول پودرسوخاری پفکی برعهده ی کسی جز عرضه کننده نیست. درادامه با ویژگی های که ذکر شد میتوانید تشخیص محصول خوب از بدرا بدهید.عمده ی پودرسوخاری پفکی باید در بهترین بسته بندی ها قرارگیرندوتمیز باشند.همان طور که میدانید دارای تاریخ مصرف مشخص و بیش تر از زمان شش ماه نباید مصرف ونگهداری شود درغیر این صورت اکسید شدن وفاسد شدن اتفاق می افتد.دربارهی شرایط نگهداری پودر سوخاری پفکی میتوان به این موضوع اشاره نمود که درجای خنک باشد چون خنکی اجازه ی به وجود امدن حشرات را درون خود نمیدهد.البته منظور فقط خنک است نه جای مرطوب زیرا مرطوب بودن یکی از عوامل فاسد شدن پودر سوخاری پفکی است.تولید پودر سوخاری توسط کارخانجات صورت میپذیرد . اغلب رستوران دارها وشرکت های تولیدی و فست فود فروشی ها به دلایلی ازجمله کاهش هزینه ها وبه دست اوردن جنس مرغوب عمده ی این محصول را تهیه میکنند.


بدون دیدگاه