آرد سوخاری از فرآوردههای نان است در بازار بسته به شرایط اقتصادی و هزینه تولید آن است کیفیت این آردهای سوخاری به کیفیت نان استفاده شده در آن بستگی دارد تولید آنها به طور مستقیم از آرد امکانپذیر نیست و می توان گفت که میتواند روند آشپزی را بسیار سریع تر کند و جذب روغن را در هنگام سرخ کردن پایین بیاورد.
نان سوخاری یکی از فرآورده های حاصل از آرد گندم است که به دلیل پایین بودن رطوبت، قابلیت نگهداری زیادی دارد. نان سوخاری، نان های برشته ای هستند که در آن ها نشاسته شروع به تجزیه کرده و قابلیت هضم بیشتری دارند. استفاده از آرد سوخاری به اندازه ی لازم و نه افراطی می تواند سبب بهبود بخشیدن به کیفیت غذا شود.

گروه تامین کننده آرد سوخاری
فروشگاه آرد سوخاری عرضه کننده انواع مختلفی از آرد سوخاری در سراسر کشور است این محصولات را به صورت عمده و به صورت جزئی به مشتریان خود عرضه می کنند. از پودر سوخاری برای پخت و پز بسیاری از غذاهایی که نیاز به سرخ کردن دارند استفاده می شود یکی از این ها می تواند گوشت سوخاری باشد که توسط این پودر را بسیار خوشمزه تر می شود و خیلی سریع و راحت میتوان آن را در منزل تهیه کرد.
انواع بسیاری از پودر سوخاری ایرانی تولید شده اند که دارای طعم متفاوت و زیادی هستند و با توجه به سلیقه هر شخصی قابل دسترس است. از انواع این پودرهای سوخاری می توان به پودر سوخاری با طعم سبزیجات و یا پودر سوخاری تند یا به عبارتی اسپایسی اشاره کرد، در این محصول طعم های گوناگونی طعم دهنده های گوناگونی مانند سیر و پیاز نیز استفاده شده است.
نگهداری مواد غذایی به طور کلی ارتباط مستقیم با میزان رطوبت موجود در شرایط نگهداری نیز دارد چرا که رطوبت می تواند باعث رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی شود و هر چه میزان آن کمتر باشد این عامل نیز احتمال کمتری دارد و آرد سوخاری نیز از این قاعده مستثنا نیست .
آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود. این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آن ها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.
در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از هم خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود.
اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. آردهای سوخاری ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید می شوند. در واقع، نان های تستی که برای فروش به بازار می روند، در صورتی که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشده اند ولی به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف ندارند. این نان ها دوباره به کارخانه باز می گردند و مجددا در فر می روند تا به صورت خشک شده درآیند.
این اتفاق در مورد نان هایی که قالب آن ها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آن ها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.
نماینده فروش آرد سوخاری در جنوب کشور

نمایندگی آرد سوخاری، با همکاری و داشتن تبادل نظر با شرکت اصلی واردات بسیاری از نیازهای
روز این محصول را در بازار برای مشتریان تا می نموده است و فروش این محصول در جنوب
کشور از میزان بالایی برخوردار است، چرا که اکثرا غذاهایی که در جنوب درست می شوند
مانند: ماهی، میگو و سایر غذاهای دریایی با آرد سوخاری سرخ میشوند و اضافه کردن
آرد سوخاری به این غذاها سبب شده است تا تردی و خوشمزه گی بسیاری را به همراه
بیاورد.
در مورد آرد سوخاری نیز می توان گفت که به دلیل اینکه میزان رطوبت بسیار پایین است در صورتی که در جای خشک و خنک نگهداری شود هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد و میتوان آن را به مدت طولانی مثلا شش ماه یا بیشتر نگهداری کرد، البته در این موارد باید به نکاتی مثل فساد مواد غذایی در طول این مدت نیز اشاره کرد برای جلوگیری از این شرایط بهتر است که نگهداری آنها را جدی بگیریم تا بتوانیم در هر زمانی که می خواهیم به راحتی از آنها استفاده کنید.
در نتیجه باید بیشتر از نحوه تولید موادی که در تولید آرد سوخاری به آن اضافه میشود اطلاع پیدا کنیم. شامل: گلوتون، شربت اینورت، مخمر نانوایی، نمک طعام، شیرخشک، روغن و … می باشد که اضافه کردن به این محصول میتواند باعث ایجاد حالت انعطاف پذیری و ارتجاعی و به وجود آمدن یک شکل اسفنجی در آن شود و موجب میشود تا گازهای حاصل از تخمیر در آن نگهداری شود در نتیجه اثر آنزیم های گوارشی را بیشتر افزایش می دهد.
همچنین باعث میشود رنگ محصول بهتر شده و استفاده از آن باعث خوش طعم شدن و خوش رنگ شدن آن میشود.اضافه کردن مخمر نانوایی نیز معمولاً در یک مرحله تخمیر برای حفظ حالت اسفنجی و ترد بودن بافت خمیر انجام می شود و باعث بهبود حجم می گردد، می توان نتیجه گرفت که در نهایت استفاده از این مخمر سبب خوش طعم شدن پودر آرد سوخاری می شود.اضافه کردن نمک طعام برای افزایش کیفیت شبکه گلوتن به وجود آمده در خمیر آماده پودر سوخاری، انجام می گیرد.
استفاده از نمک طعام حالت الاستیکی این ماده را افزایش میدهد و از سوی دیگر رشد مخمر و میکرو ارگانیسم های ناخواسته را متعادل سازی می کند. همچنین شیر خشک مانند عصاره مالت و مخمر نانوایی در حالت اسفنجی شدن تاثیر زیادی دارد و روی تمام معیارهای ظاهری غذا تاثیر می گذارد. روغن نیز برای افزایش حجم سوخاری استفاده میشود و این باعث میشود تا محصول ترد طرح شود.
به طور کلی آرد سوخاری در شرایط تولید نیاز به گذشتن از مراحل پخت را دارد که در دو مرحله انجام می گیرد و سبب می شود تا رنگ آن برشته و قهوه ای شده و از حجم نسبتا خوبی برخوردار شود.پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر. در واقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود .
آرد سوخاری می تواند مکمل خوبی در استفاده از روغن باشد و مصرف روغن را کم می کند اما استفاده از آنها باید به اندازه باشد و نباید بیش از اندازه از آنها استفاده کرد.
از جمله ویژگی های نان سوخاری مطلوب: نان سوخاری باید عاری از بو و طعم غیر عادی باشد. رنگ آن زرد مایل به قهوه ای روشن و عاری از سوختگی باشد. دارای بافت متخلخل و ترد و از هر نوع مواد خارجی نیز عاری باشد.
در هنگام خرید نان سوخاری به نکاتی از جمله: نام و نوع محصول، نام و نشانی تولید کننده، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، وزن خالص، نام و مواد مصرفی، شماره سری ساخت، تاریخ تولید و انقضای زمان مصرف، شرایط نگهداری و… توجه کرد.
بازار آرد سوخاری در سراسر کشور
بازار آرد سوخاری در سراسر کشور عرضه کننده انواع محصولات با بسته بندی ها و ظرفیت های گوناگون و متناسب با نیاز مشتریان می باشد انواع محصول توانسته است سبب گستردگی این بازار گردد. مشتریان میتوانند محصولات خود را به صورت عمده خریداری نمایند. در بازار آرد سوخاری مهمترین کار این است که از هدر رفته نانهای خوب با کیفیت مرغوب جلوگیری شود.
اطلاع داشتن از مزایای استفاده از آرد سوخاری سبب شده است تا میزان تقاضای این محصول در بازار بیشتر بشود آرد سوخاری به دلیل بافت نرم و تردی که دارد می تواند به راحتی جذب مواد غذایی شود و سرخ شدن آنها را با سرعتی فزاینده و کیفیتی مطلوب انجام دهد. در تهیه غذاهایی با آرد سوخاری باید قبل از استفاده، مواد مورد نظر را آغشته به تخم مرغ نمود و سپس در آرد سوخاری قرار داد این کار سبب می شود تا روند جذب و چسبیدن آرد سوخاری در این غذاها مانند: گوشت و مرغ و قارچ و… سریعتر انجام شود طعم فوق العاده که آرد سوخاری به غذاهای سرخ شده می بخشد، مثال زدنی است.
شرکت وارداتی آرد سوخاری در تهران
در پخش عمده آرد سوخاری می توان مرغوبترین آرد سوخاری ارزان را تهیه کرد. شرکت وارداتی آرد سوخاری با رعایت استانداردهای جهانی و بهداشتی و بسته بندی های مناسب این محصولات را در سراسر کشور پخش نموده است همچنین میتوان گفت که کیفیت بالای این محصولات از جمله ویژگی های مد نظر مشتریان می باشد، چرا که کیفیت هر محصولی حرف اول را میزند قیمت این محصولات نسبت به نرخ واردات، هزینه گمرک و شرایط اقتصادی تعیین می گردد.
اما به طور کلی می توان گفت که از نرخ قیمتی مناسبی برخوردار می باشند. همچنین واردات آرد سوخاری توانسته است تا به راه اندازی خط تولیدی در کشور شود و احساس نیاز به آن موجب پیشرفت صنایع غذایی کشور شده و سعی میکند تا با خودکفایی میزان واردات این محصول به کشور را کمتر کند و به عرصه صادرات بیش از پیش وارد شود.


بدون دیدگاه